Bekijk hier de samenvatting (en reacties) van ACV - GVVV

Quispel
Freddy Quispel was de grote man bij ACV. Hij scoorde een zuivere hattrick © RTV Drenthe
VOETBAL - Na de knappe 3-0 uitzege bij Quick Boys speelde ACV gistermiddag de negende wedstrijd van het seizoen in de Betnation Divisie op eigen veld tegen GVVV, dat net als de Asser club afgelopen seizoen promoveerde naar het hoogste amateurniveau.
De club uit Veenendaal is het seizoen sterk gestart, met 14 punten uit de eerste acht duels. De formatie van trainer Gerry Vink won de laatste vijf duels (waarvan ook het bekertreffen tegen Barendrecht).
Bekijk hieronder de samenvatting van het duel in Assen..
samenvatting ACV - GVVV (Betnation Divisie)

'Mijn eerste hattrick als senior'

De man of the match was dus zonder twijfel Freddy Quispel. De aanvallende middenvelder scoorde drie keer. "In de jeugd scoorde ik nog wel eens een hattrick, maar nog nooit bij de senioren dus dat maakt vandaag extra speciaal. Het klopt dat ik dit seizoen meer scoor dan jullie van me gewend zijn. Hoe dat komt? De trainer wil dat ik meer richting de goal speel en me minder met de opbouw bemoei. Ik had daar in het begin nog best wel moeite mee, maar als het uitpakt zoals vandaag vind ik het prima."
"Uiteraard is het mooi dat ik vandaag drie keer scoor, maar het gaat toch vooral om de drie punten. We willen zo snel mogelijk een gat slaan richting de degradatiezone, want we kijken in eerste instantie gewoon naar onderen. Ik denk dat dat ook logisch is als promovendus."
Freddy Quispel: 'Mijn eerste hattrick als senior'

'Ontevreden over de tweede helft? Nee, absoluut niet'

ACV-trainer Ruud Jalving was uiteraard zeer tevreden over zijn elftal. "We maken echt stappen, ook in volwassenheid. Of ik ergens ontevreden ben over de tweede helft omdat we toch niet doorgingen waar we in de eerste helft mee eindigden? Nee, absoluut niet. 3-0 is gewoon een lastige stand. Moet je op zoek naar de vierde of de 3-0 koesteren. Ik vind dat we het goed gedaan hebben."
Ruud Jalving: 'Ontevreden over de tweede helft? Nee, absoluut niet'

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.