VKW vindt aansluiting bij middenmoot

Martijn Mulder VKW
Focus bij VKW-doelman Mulder © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
VOETBAL - Door GRC Groningen in Westerbork te verslaan (2-1) heeft VKW aansluiting bij de middenmoot van de eerste klasse J gevonden.
Anjo Willems opende vanmiddag al vroeg de score namens VKW dat vorige week nog met 5-1 verloor van HZVV. De Groningers maakten nog wel gelijk, maar na rust viel de beslissing in het voordeel van VKW.
De vierde in de competitie van Leon Santema betekende de 2-1 waarna VKW ver werd teruggedrongen. Centrale verdediger Durk de Jong en VKW-doelman Martijn Mulder kregen het druk, maar hielden het hoofd op eigen gras koel.

Jonas Nijland

"We kwamen flink in de verdrukking, maar het is mooi om te zien dat de ploeg dat goed heeft opgepakt", aldus hoofdtrainer van de blauw-witten Bernd van Bolhuis. "Ook ben ik blij dat Jonas Nijland voor het eerst in lange tijd weer een hele wedstrijd heeft gespeeld."
VKW is op acht punten gekomen en laat daarmee drie ploegen onder zich in 1J. "We vinden een beetje aansluiting. Al vind ik dat niet het meest belangrijk. Je kunt wel naar anderen blijven kijken, maar uiteindelijk moet je eerst zelf punten scoren. Dat hebben we vandaag gedaan."

PKC'83

In de volgende speelronde gaat VKW op bezoek bij PKC'83. De aanstaande tegenstander heeft één punt minder dan de mannen van Van Bolhuis en staat daarmee elfde.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.