Geen reservedoelman bij Wacker en spits BEW mist wedstrijd door verjaardag moeder: Kijk nu aflevering 12 van Onze Club

Onze Club
Bekijk hier aflevering 12 in seizoen 12 van Onze Club terug © RTV Drenthe
In aflevering 12 van seizoen 12 van Onze Club vijf samenvattingen, waaronder de zeer knappe uitzege van ACV tegen de Koninklijke HFC. De Asser club won met 2-4 en klom daardoor naar plek 3 in de Betnation Divisie.
De mannen van trainer Ruud Jalving blijven maar verbazen, maar op de achtste zege van het seizoen in Haarlem viel niets af te dingen. Matchwinner - met twee treffers - werd Justin Mulder.
Een extra lange samenvatting en de reacties na afloop van het duel in Noord Holland kunt u hier zien.
In de zaterdag 2e klasse H is ZZVV uitstekend begonnen aan het seizoen. Na het kampioenschap in de 3e klasse D draaien de geelhemden moeiteloos mee in de toch ijzersterke oostelijke 2e klasse. Gisteren kwam SV Epe op bezoek.
LEO - VAKO, de derby in de zaterdag 4e klasse F, was op voorhand een interessant duel maar bleek al snel eentonig. De bezoekers waren een flinke maat te groot voor de blauwhemden.
De topper in de 3e klasse C op zondag tussen Ruinen en Wacker kende het kantelpunt kort na rust toen de doelman van Wacker eerst blunderde en daarna met direct rood van het veld moest. De bezoekers hadden geen reserve-keeper mee en moesten een veldspeler onder de lat posteren. Die deed het trouwens verrassend goed, maar kon een nederlaag niet voorkomen.
Pit en Pierhagen zijn ook dit seizoen de blikvangers bij BEW, de koploper in de zondag 5e klasse A. Maar Pit moest het in de derby tegen Old Forward stellen zonder zijn kompaan, die de voorkeur gaf aan het verjaardagsfeest van zijn moeder. Pit bleek danig van slag, maar gelukkig voor hem (en Pierhagen) zijn er meer spelers die kunnen scoren bij de blauw-witten.
Benieuwd naar aflevering 12 van het seizoen. Klik dan op de link hieronder...

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.