Hurry-Up legt het weer af tegen Aalsmeer

Sven Hemmes
Hemmes ging met Hurry-Up hard ten onder tegen Aalsmeer. © Marchel Frome
HANDBAL - Net als in de uitwedstrijd tegen Aalsmeer liep Hurry-Up in het thuisduel tegen Aalsmeer tegen een forse nederlaag aan. Het werd 27-34 voor de 13-voudig landskampioen.
Na de 7-7 van Sjoerd Boonstra ging het mis voor Hurry-Up. Aalsmeer, met oud-spelers van de oranje-zwarten René de Knegt en Vaidas Trainavicius in de selectie, kon uitlopen naar 10-15 en 12-17 halverwege.
"Normaal gesproken zitten we in de verdediging dicht op de tegenstander. Dat was vandaag niet zo, waardoor zij soms zo konden doorlopen", aldus Sven Hemmes, de trainer/coach van de Zwartemeerders
Na 23-30 liep Aalsmeer zelfs uit naar 23-34. Hemmes: "De koppies gingen hangen. Dat moet volgende week weer heel anders. Opsteker van vanavond? De terugkeer van rechteropbouwer Daníel Tako."

Hurry-Up zakt naar plek 8

Door de tweede nederlaag van het seizoen tegen Aalsmeer zakt Hurry-Up naar plaats acht in de BENE-League met 13 punten uit 13 duels. Bocholt en Lions zijn gedeeld koploper met 18 uit 12.
Hurry-Up gaat over zeven dagen op bezoek bij concurrent op de ranglijst Sporting Pelt, dat ook 13 uit 13 heeft.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.