Missers en blunders, maar ook veel goals in Onze Club: Kijk nu aflevering 13

Onze Club
Bekijk hier de 13e aflevering van Onze Club terug © RTV Drenthe
VOETBAL - Sinterklaas is weliswaar in het land, maar pakjesavond kwam vroeg op de Drentse amateurvelden. Zo gaf ACV de goals cadeau tegen AFC en ook Rolder Boys en Alcides zorgden dit weekend voor presentjes.
In aflevering 13 van het seizoen van Onze Club beelden van vijf wedstrijden, waarin liefst 21 keer werd gescoord.

Vijf goals in Emmen en Meppel

De meest doelpuntrijke wedstrijden waren die van WKE'16 - PKC'83 en Alcides - Burgum, al was het scoreverloop bij de eerste wedstrijd - zeker voor het neutrale publiek - een stuk leuker. Overigens trokken beide Drentse eersteklassers aan het kortste eind, al had WKE'16 zeker een punt kunnen pakken. Helaas voor de oranjehemden miste Devando Fik voor leeg doel.

ACV onderuit

Ook ACV verloor weer eens. De hoogst spelende Drentse club, tot dit weekend de 3e amateurclub van Nederland, ging op eigen veld onderuit tegen AFC.

FC Meppel verslaat Vitesse'63, Rolder Boys verzuimt koppositie te pakken

In de zaterdag 3e klasse D liet FC Meppel bij buurman Vitesse'63 zien waarom het dit seizoen titelkandidaat nummer 1 is en in de zondag 2e klasse I had Rolder Boys de koppositie kunnen grijpen, maar ondanks uren vrijwilligerswerk om het hoofdveld speelklaar te krijgen wisten de Boys middenmoter Stadskanaal niet te verslaan.
Benieuwd naar aflevering 13 van Onze Club? Kijk nu via de link hieronder...

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.