HZVV hakt hekkensluiter Hoogezand in de pan: 9-0

HZVV
HZVV maakte gehakt van hekkensluiter Hoogezand © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
VOETBAL - HZVV nam het voor eigen publiek op tegen hekkensluiter Hoogezand en sloot de laatste wedstrijd voor de winterstop af met een klinkende 9-0 overwinning in de 1e klasse J.
HZVV leidde na een half uur al met een 2-0 voorsprong dankzij treffers van Sander Dzemidzic en Alex Zomer. Op slag van rust maakte Dzemidzic zijn tweede van de middag en deed ook Yoran Popovic nog een duit in het zakje.
Na rust bleef HZVV de lakens uitdelen en waren het Jan Hup, Dzemidzic en Popovic met drie treffers die de trekker overhaalden. Ondanks de doelpuntenregen was trainer Bram Freie niet helemaal tevreden.
''Dit is een teamprestatie van formaat, maar we hadden de score nog wel hoger kunnen uitvallen. Wat we nu wel goed deden was bij een ruime voorsprong doordrukken en geen onnodige goals weggegeven. De score daarentegen had met gemak richting de dubbele cijfers gekund.''

HZVV doet volop mee

HZVV speelt volgende week zaterdag nog een inhaalwedstrijd tegen SVBO. De ploeg uit Hoogeveen behaalde tot nu toe 18 punten uit 9 wedstrijden en staat op de gedeeld vierde plek samen met Winsum. Koploper is Oranje Nassau met 23 uit 10.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.