DZOH verliest van effectiever Velocitas 1897

Daniel Sanafikhah DZOH
DZOH verloor de laatste wedstrijd voor de winterstop met ruime cijfers van Velocitas © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
VOETBAL - DZOH nam het op tegen Velocitas 1897 en de ploeg van trainer Karlo Meppelink verloor met 4-1 in de 1e klasse J.
DZOH keek een kwartier voor rust tegen een achterstand aan, maar het antwoord was er snel toen Frank Boer vijf minuten voor de onderbreking de gelijkmaker scoorde. In de tweede helft kon het alle kanten op, maar toch was het de thuisploeg die net iets beter met de kansen omging en dat was een grote teleurstelling stelde Meppelink.
''We waren niet goed genoeg en speelden iets te slap en Velocitas 1897 ging veel effectiever met de kansen om. Bij 1-1 had Frank Boer nog de 2-1 kunnen maken, maar dat doelpunt viel helaas niet. Extra sneu voor hem, want hij stond voor het eerst in de spits, dus daar zal die nog wel even over nadenken verwacht ik.''

Plek 3

Door de nederlaag staat DZOH op de derde plek in de 1e klasse J, met een punt achterstand op de nummer twee WVV en vier punten achterstand op koploper Oranje Nassau. De formatie uit Emmen hervat de competitie op zaterdag 20 januari met een thuiswedstrijd tegen WVV.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.