Vrouwen ACV volledig de baas over Bekkerveld

Freddy Bollegraaf
Freddy Bollegraaf zag ACV eenvoudig winnen van Bekkerveld. © RTV Drenthe/Niels Dijkhuizen
VOETBAL - De vrouwen van ACV speelden in de Topklasse uit tegen rode lantaarndrager Bekkerveld en wonnen dik verdiend met 3-0. Grote smet op de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van Lisa Velthuis met een zware knieblessure.
Met de overwinning bezorgde de ploeg van trainer Freddy Bollegraaf Bekkerveld de tiende nederlaag van het seizoen. Het was er eentje die volkomen terecht was, maar de score had veel hoger moeten uitvallen vertelde Bollegraaf.
''Natuurlijk zijn we blij met de overwinning, want hiermee nestelen we ons weer in de subtop, maar we hadden ook eenvoudig richting dubbele cijfers gekund. Na een half uur was de eindstand al bereikt dankzij treffers van Dionne Keizer, Chantal Nijboer en Pascalle Pomper. Twintig minuten voor tijd viel Lisa Velthuis uit met een zware knieblessure en dit was een grote domper, omdat ze moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. We hopen dat haar blessure meevalt.''
ACV hervat het seizoen in de Topklasse op zaterdag 27 januari met een uitwedstrijd tegen DTS Ede. Door de overwinning staat ACV op de vijfde plek in de Topklasse met twintig punten uit elf wedstrijden en daarmee heeft het de aansluiting met de subtop gevonden. Nummer vier FC Eindhoven verzamelde een gelijk aantal punten uit negen duels. Het gat met koploper Saestum bedraagt zes punten.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.