Olhaco blijft onderaan staan na nederlaag tegen Orion 2

Olhaco volleybal
Olhaco volleybal © Olhaco kon opnieuw niet winnen tegen Orion 2.
VOLLEYBAL - Olhaco nam het in de Topdivisie op tegen Orion 2 en ging kansloos onderuit: 1-3.
Olhaco probeerde het wel door met veel servedruk te spelen, maar kon Orion 2 daarmee niet in verlegenheid brengen. Het duurde tot de derde set voordat de ploeg van Olhaco-trainer Xander Arling haar eerste succes kon vieren, maar voldoende was het niet blikte Arling terug.
''We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar helaas ook deze keer weer zonder resultaat en daarmee blijven we helaas onderaan staan. We hadden ons met een videoanalyse goed voorbereid op Orion 2, maar voldoende was het niet om ze het vuur aan de schenen te leggen. We zijn daarentegen wel blij met het setje dat we wisten te pakken. We probeerden met veel servedruk te spelen, maar liepen daardoor volledig in het mes. Ik ben zeker tevreden over de manier waarop we als team speelden, het moet binnenkort tot succes leiden.''
De setstanden waren als volgt: 21-25, 14-25, 25-19, 15-25. Volgende week speelt Olhaco uit tegen Dynamo dat op de zevende plek staat. Door de nederlaag blijft Olhaco hekkensluiter met drie punten achterstand op de nummer elf DIO Bedum. Sneek blijft koploper in de Topdivisie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.