Bjorn Zwikker maakt seizoen af als trainer WKE'16, Peter Timmer verlengt bij SVBO

Bjorn Zwikker in de podcaststudio van RTV Drenthe
Bjorn Zwikker verruilt het veld voor de dug-out van WKE'16 © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
VOETBAL - Björn Zwikker maakt het seizoen af als trainer van WKE'16. De speler die het seizoen begon als speler, verruilt het veld dus voor de dug-out. Zwikker volgt Albert Koops op, die van de KNVB slechts dispensatie kreeg tot 1 januari. Koops was op zijn beurt de opvolger van Nico Haak, die twee maanden geleden vertrok bij de club uit Emmen.
Zwikker zal het trainerschap bij de nummer 9 van de 1e klasse J gaan combineren met de JO16 van FC Groningen en zal de tweede seizoenshelft, net als Haak en Koops eerder, worden geassisteerd door Harm Hindriks en Harold Wolters.
Indien de samenwerking bevalt staan zowel Björn als WKE'16 ervoor open om de samenwerking te verlengen, zo meldt de club uit Emmen, maar in eerste instantie loopt het contract tot het einde van het huidige seizoen.

Timmer blijft bij SVBO

Een andere Drentse club in de 1e klasse J, SVBO, heeft het contract met trainer Peter Timmer met een jaar verlengd. Timmer, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de club uit Barger Oosterveld, staat met zijn team op plek 8. Komende zaterdag sluit SVBO de eerste seizoenshelft af tegen HZVV. Dat duel is zondagavond te zien in Onze Club.
Voor Timmer is SVBO zijn vierde club als hoofdtrainer. Hiervoor was hij werkzaam bij Valthermond, Bargeres en Drenthina.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.