Valse start Drentse clubs in nieuwe jaar: Bekijk nu aflevering 16 van Onze Club

ACV ging onderuit tegen Jong Sparta
ACV verslikte zich in het eerste duel na de winterstop in Jong Sparta © Sander Craje
VOETBAL - Na het geweld van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaan we, na een midweekje schaatsvertier, het veld weer op, want voor de twee Drentse divisieclubs (ACV en Hoogeveen) stond de eerste speelronde van de tweede seizoenshelft op het programma.
Het Asser ACV hoopte het geweldige jaar 2023 een sterk vervolg te geven tegen Jong Sparta, maar dat lukte niet. Op het veld van Excelsior Maassluis ging de ploeg van trainer Ruud Jalving met 3-1 onderuit.
Ook een divisie lager, in de derde divisie, stond de eerste speelronde van het nieuwe jaar op de rol. vv Hoogeveen, vorige week nog de glorieuze winnaar van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, had een pittige klus. De blauwhemden, die de komende maanden hopen op handhaving, namen het op tegen kampioenskandidaat SC Genemuiden.
Het derde duel in deze 16e uitzending van het seizoen is een inhaalduel: in de zondag 2e klasse H ontving SC Erica een concurrent in de strijd tegen degradatie: Steenwijkerwold.
Bekijk via de link hieronder de aflevering online...

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.