Zevende nederlaag WKE'16: 'Als je het niet samen doet, krijg je goals tegen'

Björn Zwikker WKE'16
Zwikker langs de lijn in Emmen © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
VOETBAL - Bij 3-4 had eersteklasser WKE'16 vanmiddag nog even hoop op een punt tegen WVV, maar het waren de Groningers die de laatste treffer van de pot in Emmen maakten. De 3-5 betekent alweer de zevende nederlaag van het seizoen voor de oranje-witten.
Al na twee minuten kwam de ploeg van Björn Zwikker op achterstand. Na de openingsgoal van Thijs Hateboer maakte WKE'16 na twintig minuten gelijk. De bezige Florian Zeqini werd in het strafschopgebied neergelegd en Lorenzo Hindriks verzilverde de strafschop.
Daarna sloeg WVV drie keer in korte tijd toe waardoor de thuisploeg bij 1-4 zwaar teleurgesteld de kleedkamer opzocht. Zwikker: "De tegendoelpunten hebben allemaal met ruimtes te maken. Ruimtes in onze rug. Als je het niet samen doet krijg je goals tegen."

Prachtige trap Hindriks

Het eerste kwartier na de pauze was voor WKE'16. Na een prachtige vrije trap van Hindriks viel zelfs net voor het uur de aansluitingstreffer. Jan Scholten werkte een voorzet binnen waarna de scorende invaller de bal gretig op de middenstip legde.
"We zijn wat opportunistischer gaan spelen. Het leverde niet veel kansen op, maar er gebeurde wel iets", vervolgt Zwikker. "Dat ebde ook weer snel weg. Ik heb niet het gevoel gehad dat we de 4-4 gingen maken."
Zevende nederlaag WKE'16: 'Als je het niet samen doet krijg je goals tegen'
Vijf minuten na het doelpunt van Scholten bepaalde Ivar Bruins, de derde van de spits van WVV, de eindstand. Laagvlieger WKE'16 blijft steken op veertien punten en gaat in de volgende speelronde in 1J op bezoek bij koploper Oranje Nassau.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.