Olhaco niet opgewassen tegen Dynamo Apeldoorn 2

Olhaco
Olhaco verloor met 3-1 van Dynamo Apeldoorn 2. © RTV Drenthe.
VOLLEYBAL - Hekkensluiter Olhaco nam het in de Topdivisie op tegen de nummer tien Dynamo Apeldoorn 2 en verloor de confrontatie met 3-1.
Ondanks een goed begin was het resterende deel van de wedstrijd voor de gasten uit Apeldoorn vertelde trainer Xander Arling.
''We begonnen heel sterk in een hele spannende eerste set en deze trokken we ook naar ons toe, maar daarna werd het minder. We speelden wel goed, maar konden niet meer brengen wat we in de eerste set brachten. Dynamo Apeldoorn kwam een stuk sterker voor de dag dan in de eerste ontmoeting en daar hadden wij geen antwoord op. In de vierde set heb ik een gok gewaagd met een sterk gewijzigde opstelling, maar dit bleef voor ons helaas zonder resultaat.''
De setstanden waren als volgt: 27-25, 17-25, 19-25 en 16-25. Door de nederlaag blijft Olhaco op de laatste plek. Zaterdag 2 maart speelt Olhaco thuis tegen Sudosa Desto.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.