Hurry-Up geeft Wennink nieuw contract

Michael Wennink
Michael Wennink in het oranje © RTV Drenthe
HANDBAL - Hurry-Up gaat langer door met Michael Wennink. De linkerhoekspeler verlengde zijn contract in Zwartemeer met twee seizoenen. In de overeenkomst is een optie voor een derde seizoen opgenomen.
De 26-jarige Wennink kwam vorig seizoen over van E&O. "Michael is een ontzettend harde werker, zeer leergierig en heeft zich heel snel aangepast aan het hogere niveau in de BeNe-League", zegt trainer/coach Sven Hemmes. "Hij is een echte aanjager in onze verdediging, is op meerdere posities inzetbaar en met zijn snelheid en goede timing is hij een sterk wapen in onze omschakeling."
Wennink voelt zich inmiddels helemaal op zijn plek bij Hurry-Up. "Ik heb vorig seizoen de kans gekregen om in de Bene-League te spelen en die heb ik met beide handen aangepakt. Ik ben nooit een enorm toptalent geweest, maar heb het altijd moeten hebben van hard werken. Ik merk dat de mensen in Zwartemeer dat erg waarderen en ik ben er erg trots op mijn contract hier te mogen verlengen."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.