Hoogeveen zet trainer Stef Lamberink op non-actief

VV Hoogeveen Stef Lamberink
Hoogeveen trainer Stef Lamberink is uit zijn functie ontheven © VV Hoogeveen TV
VOETBAL - Stef Lamberink is niet langer de trainer van voetbalvereniging Hoogeveen. De club heeft Lamberink gisteren op non-actief gesteld. De reden is de slechte resultaten van de laatste weken.
Lamberink was aan zijn eerste seizoen bezig bij de 3e divisionist. Hoogeveen heeft het al het hele jaar moeilijk en vecht om lijfsbehoud. Toch verlengde de trainer eind december nog zijn contract met Hoogeveen. Begin januari won Lamberink met zijn team het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Resultaten en gebrek aan vertrouwen

De laatste weken zijn de resultaten echter dramatisch en werd er met 7-1 van IJsselmeervogels verloren, was Rijnvogels in Hoogeveen met 0-5 te sterk en afgelopen weekend won Urk met ruime cijfers, 4-1, van de ploeg van Lamberink.
Op de website van Hoogeveen laat de club weten dat er meer speelde dan alleen de slechte resultaten. 'Teleurstellende resultaten en signalen van een gebrek aan vertrouwen vanuit de spelersgroep zijn volgens de technische commissie de achterliggende redenen voor het op non-actief stellen van Lamberink,' aldus een reactie van de club.
Wie de taken van Lamberink gaat overnemen is nog niet bekend.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.