Pop-up TT Museum bij RTV Drenthe

Na het succes van 2018 opent RTV Drenthe opnieuw de deuren voor een pop-up TT Museum. Van 11 t/m 25 juni is het museum dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Wat kun je verwachten?

De expositie in het tijdelijke museum is interessant voor jong en oud, voor échte motorsportliefhebbers, maar ook voor mensen die gewoon van de TT-sfeer houden.

Coureur Boet van Dulmen overleed vorig jaar. Samen met Wil Hartog en Jack Middelburg behoorde ‘Den Boet’ tot de grote drie van de nationale wegracerij. In samenwerking met de familie van Boet van Dulmen zal er tijdens de expositie nog nooit eerder vertoond materiaal te zien zijn waaronder een paar zeer zeldzame racemotoren en persoonlijke eigendommen. 

Valentino Rossi is vorig jaar tot ereburger van de stad Assen benoemd. Voor hem wordt er ook een speciale plek ingericht in het museum.

De beroemde en beruchte Nacht van Assen opnieuw beleven? Ook daarvoor kun je terecht in ons museum.

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld. Heb jij nog iets waarvan je denkt dat het geschikt is voor het museum, dan horen wij dat graag! Stuur een mail naar ttmuseum@rtvdrenthe.nl en we nemen contact met je op.

Bekijk hieronder een filmpje van 2018 over het TT museum.