De Warming-up
Terugkijken

De Warming-up

De Warming-up 26 oktober 2018 17:16 - 17:30

In De Warming Up het debuut van de 21-jarige dressuuramazone Marjan Hooge uit Ees bij de senioren. Met Egotripper Texel werd ze gisteravond in Exloo vierde in de Prix St Georges. En het is nu of nooit voor langebaanschaatser Gerben Jorritsma uit Diever. Na twee magere jaren moest hij gedwongen afscheid nemen van Lotto-NLJumbo. Bij de ploeg van Gerard van Velde krijgt hij nog één kans om z'n carrière weer op de rit te krijgen.

De Warming-up

De Warming-up

13 mei 17:17 - 17:32 BMX'er Lieke van der Aa (12) uit Klazienaveen won haar eerste beker al op haar vijfde en op haar tiende werd ze in Azerbeidzjan wereldkampioene. Dus dat belooft wat. En de regerend Nederlands juniorenkampioene op de 800 meter: Britt Roos (18) verhuisde vorig jaar van Ruinen naar Amsterdam. Ze begon daar haar studie geneeskunde en trainde ook volop door. Maar de progressie op de atletiekbaan blijft al een tijdje uit.
De Warming-up

De Warming-up

6 mei 17:17 - 17:32 Wielrenner Elmar Reinders leeft al jaren als prof. Toch fietst hij bij het bescheiden Deense Riwal Cyclingteam. Dit seizoen heeft de 30-jarige Assenaar al vijf zeges achter z'n naam. En dus rijst de vraag: maakt Reinders nog een stap omhoog? En Ben Smit uit Smilde en Rex Burema uit Annen vertegenwoordigen eind juli ons land bij het WK Pencak Silat. Maar wat is dat?
De Warming-up

De Warming-up

29 april 17:17 - 17:32 Landskampioen Suthwalda uit Zuidwolde is het nieuwe eredivisieseizoen voortvarend gestart. Tennisser Jarno Jans uit Roden en coach Floris Kilian zien titelprolongatie wel zitten. En Noord-Brabanders Sverre Jansen en René Jaspers blijven het Zwartemeerse Hurry-Up trouw. We gingen in Emmermeer op visite bij de handballers van de BENE-Leagueploeg die hun contract hebben verlengd.
De Warming-up

De Warming-up

22 april 17:17 - 17:32 Judoka Marit Kamps (21) uit Assen is de regerend wereldkampioene in de klasse boven de 78 kilo bij de junioren. Volgende week maakt ze haar debuut bij het Europees kampioenschap voor senioren in Bulgarije. We zochten haar op op het nationaal trainingscentrum Papendal. En op de junior-track, naast het TT Circuit in Assen, was de aftrap van de mini MotoGP. Een wereldwijde klasse voor jeugd van 10 tot en met 14 jaar. Zij zetten de eerste stappen richting de TT.