De Warming-up
Terugkijken

De Warming-up

De Warming-up 26 oktober 2018 17:16 - 17:30

In De Warming Up het debuut van de 21-jarige dressuuramazone Marjan Hooge uit Ees bij de senioren. Met Egotripper Texel werd ze gisteravond in Exloo vierde in de Prix St Georges. En het is nu of nooit voor langebaanschaatser Gerben Jorritsma uit Diever. Na twee magere jaren moest hij gedwongen afscheid nemen van Lotto-NLJumbo. Bij de ploeg van Gerard van Velde krijgt hij nog één kans om z'n carrière weer op de rit te krijgen.

De Warming-up

Gisteren 17:17 - 17:28 De 17-jarige Dylan Czarkowski uit Coevorden mag z'n debuut maken in het WK Superbike-weekend op het TT circuit van Assen. Hij heeft een wildcard gekregen voor de Supersport 300-klasse en daarmee komt een droom uit. Daarnaast aandacht voor Quinten Zantinge uit Havelte en Gijs Even uit Steenwijksmoer die zich maandag met het nationale rolstoelbasketbalteam in Frankrijk hebben geplaatst voor de Paralympics van komende zomer in Parijs.

De Warming-up

12 april 17:17 - 17:32 Op het befaamde circuit van Le Mans in Frankrijk begint volgend weekend de strijd om de wereldtitel bij de zijspannen. Na een lastig seizoen gaan Bennie Streuer uit Grolloo en zijn Duitse bakkenist Kevin Kölsch op zoek naar revanche. En broer en zus Sil (13) en Mare (8) Wegdam uit Dalen doen aan skiën. En dat is niet altijd even makkelijk als je in het vlakke Drenthe woont.

De Warming-up

5 april 17:40 - 17:55 Joris Wouda uit Drouwen is een opvallende verschijning tijdens de seizoensopening voor menners in Exloo. Met z'n 18 jaar haalt hij de gemiddelde leeftijd bij de vierspannen behoorlijk naar beneden. We volgen het talent bij de dressuurproef, de marathon en de afsluitende vaardigheidsproef.

De Warming-up

29 maart 17:40 - 17:55 Met nog zeven wedstrijden te gaan wordt het spannend voor Anouk Nieuwenweg (Emmen), Larissa Schutrups (Erica) en trainer Mart Aalderink (Emmen) in de strijd tegen degradatie uit de Bundesliga. De drie Drenten komen uit voor de Bad Wildungen Vipers dat nu een-na-laatste staat. De laatste drie ploegen degraderen dit seizoen rechtstreeks.