De Warming-up
Terugkijken

De Warming-up

De Warming-up 10 september 2021 17:17 - 17:32

Janien Lubben (36) uit Emmen springt zondagochtend om 7 uur het water in voor het wereldkampioenschap triathlon in Almere. De fulltime juf komt uit op de hele afstand. En voor het derde jaar op rij komt volgend weekend het Duitse toerwagen-kampioenschap weer naar het TT Circuit; oftewel de DTM. Nadat het ene na het andere merk afhaakte heeft de klasse noodgedwongen een fikse metamorfose ondergaan. Hoe het er in Assen uit zal zien ziet u hier.

De Warming-up

De Warming-up

27 mei 17:17 - 17:32 Springruiter Michael Greeve (40) uit Veeningen is door de nieuwe bondscoach Jos Lansink uitgenodigd voor het vijf-sterren-concours in Rome van komend weekend. Met de 12-jarige Eurohill's Fyolieta won hij in januari twee keer achter elkaar de Grote Prijs van Exloo en mede daardoor mag hij ons land vertegenwoordigen. Een mooie gelegenheid om hem op te zoeken in zijn eigen handelsstal in Veeningen.
De Warming-up

De Warming-up

20 mei 17:17 - 17:32 Quinten Zantinge (22) uit Havelte belandde op z'n tiende in een rolstoel na een ski-ongeluk. Dit weekend speelt hij met z'n club RSV Lahn-Dill om de Duitse landstitel rolstoelbasketbal.
De Warming-up

De Warming-up

13 mei 17:17 - 17:32 BMX'er Lieke van der Aa (12) uit Klazienaveen won haar eerste beker al op haar vijfde en op haar tiende werd ze in Azerbeidzjan wereldkampioene. Dus dat belooft wat. En de regerend Nederlands juniorenkampioene op de 800 meter: Britt Roos (18) verhuisde vorig jaar van Ruinen naar Amsterdam. Ze begon daar haar studie geneeskunde en trainde ook volop door. Maar de progressie op de atletiekbaan blijft al een tijdje uit.
De Warming-up

De Warming-up

6 mei 17:17 - 17:32 Wielrenner Elmar Reinders leeft al jaren als prof. Toch fietst hij bij het bescheiden Deense Riwal Cyclingteam. Dit seizoen heeft de 30-jarige Assenaar al vijf zeges achter z'n naam. En dus rijst de vraag: maakt Reinders nog een stap omhoog? En Ben Smit uit Smilde en Rex Burema uit Annen vertegenwoordigen eind juli ons land bij het WK Pencak Silat. Maar wat is dat?