De Warming-up
Terugkijken

De Warming-up

De Warming-up 14 mei 2021 17:17 - 17:32

In januari verruilde recordinternational Sherida Spitse haar Noorse club Vålerenga voor Ajax om dichter bij haar gezin in Emmen te kunnen zijn. Bij Sportclub Angelso leerde ze tien jaar geleden haar vrouw Jolien kennen. En wanneer meldt de eerste vrouw zich bij de hoofdmacht van vv Noordscheschut? Vanaf volgend seizoen mogen vrouwen tot op het hoogste amateurniveau tussen de mannen spelen.

De Warming-up

23 februari 17:17 - 17:28 FC Twente-trainer Joseph Oosting uit Emmen staat zondag tegenover de Go Ahead Eagles van trainer René Hake uit Erica. Het zijn de nummers drie en zes van de eredivisie. Maar veertien jaar geleden zaten beide mannen nog samen op de bank bij FC Emmen. Hake als hoofdtrainer, Oosting als assistent. In de Warming Up blikken we terug en kijken we vooruit.

De Warming-up

16 februari 17:17 - 17:28 Kan Andrea Deelstra (38) zich zondag tijdens de marathon van Sevilla plaatsen voor de Olympische marathon van Parijs? Vanuit Portugal, waar ze al sinds de jaarwisseling traint, blikken we vooruit. En rolstoeltennisser Tom Egberink uit Dalen richt zich op zijn vierde Paralympics. Wat kan hij na het zilver en het brons van Tokio?

De Warming-up

9 februari 17:17 - 17:28 Volleybaltrainer Mark Afman staat morgenavond met 'zijn' dames van Sudosa-Desto uit Assen in de halve finale van de nationale beker.Tegenstander is Apollo 8 uit Borne. Hij werkt al tien jaar met hart en ziel voor de club uit Assen. En ook is er handbal. In het verleden moesten veel buitenlanders de eer hooghouden bij Hurry-Up uit Zwartemeer. Maar met Emiel Hoogland heeft de club weer een troef uit eigen dorp.

De Warming-up

2 februari 17:17 - 17:28 Een nieuw wieleravontuur voor Lieke Nooijen (22) uit Coevorden. Ze tekende een contract voor twee jaar bij het prestigieuze Team Visma-Lease a bike. En morgen is het D-day voor Tibor del Grosso (20) uit Eelde. In het Tsjechische Tabor moet hij, als een van de topfavorieten, aantreden voor de strijd om de wereldtitel veldrijden bij de beloften.