De Warming-up
Terugkijken

De Warming-up

17 november 2023 17:17 - 17:32

Vorig seizoen sprong ineens de vonk over. En dat terwijl Tessa Lap en Mart Vrielink al jaren voor DOS'46 in Nijeveen korfballen. Morgen beginnen ze aan een nieuw seizoen in de Korfbal League. En broer en zus Joran (18) en Melissa (16) Weggemans uit Hoogeveen zijn de regerend Nederlands kampioenen Ballroom dansen in de klasse tot 19 jaar. En hoewel ze nog piepjong zijn dansen ze al tien jaar samen.

De Warming-up

16 februari 17:17 - 17:28 Kan Andrea Deelstra (38) zich zondag tijdens de marathon van Sevilla plaatsen voor de Olympische marathon van Parijs? Vanuit Portugal, waar ze al sinds de jaarwisseling traint, blikken we vooruit. En rolstoeltennisser Tom Egberink uit Dalen richt zich op zijn vierde Paralympics. Wat kan hij na het zilver en het brons van Tokio?

De Warming-up

9 februari 17:17 - 17:28 Volleybaltrainer Mark Afman staat morgenavond met 'zijn' dames van Sudosa-Desto uit Assen in de halve finale van de nationale beker.Tegenstander is Apollo 8 uit Borne. Hij werkt al tien jaar met hart en ziel voor de club uit Assen. En ook is er handbal. In het verleden moesten veel buitenlanders de eer hooghouden bij Hurry-Up uit Zwartemeer. Maar met Emiel Hoogland heeft de club weer een troef uit eigen dorp.

De Warming-up

2 februari 17:17 - 17:28 Een nieuw wieleravontuur voor Lieke Nooijen (22) uit Coevorden. Ze tekende een contract voor twee jaar bij het prestigieuze Team Visma-Lease a bike. En morgen is het D-day voor Tibor del Grosso (20) uit Eelde. In het Tsjechische Tabor moet hij, als een van de topfavorieten, aantreden voor de strijd om de wereldtitel veldrijden bij de beloften.

De Warming-up

26 januari 17:17 - 17:28 Marathonschaatsers Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht en Maaike Verweij uit Veenhuizen rijden morgen het Open Nederlands kampioenschap over 100 kilometer op de Weissensee in Oostenrijk. Woensdag volgt voor de twee ploeggenotes de Alternatieve Elfstedentocht over 200 kilometer. En Emmen bereidt zich voor op de strijd van het Nederlands kampioenschap veldrijden voor de jeugd. Ruim 350 kinderen vanuit het hele land, in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar, strijdt morgen om de Nederlandse titels.