De Warming-up
Terugkijken

De Warming-up

De Warming-up 12 oktober 2018 17:16 - 17:30

In De Warming Up een voorbeschouwing op de Superprestige veldrit van Gieten. De Drentse renners Fleur Nagengast en Jens Dekker blikken vooruit. Ook het EK korfbal begint dit weekend. Een voorbeschouwing met bondscoach Wim Scholtmeijer uit Gieten en Harjan Visscher van DOS'46.

De Warming-up

12 april 17:17 - 17:32 Op het befaamde circuit van Le Mans in Frankrijk begint volgend weekend de strijd om de wereldtitel bij de zijspannen. Na een lastig seizoen gaan Bennie Streuer uit Grolloo en zijn Duitse bakkenist Kevin Kölsch op zoek naar revanche. En broer en zus Sil (13) en Mare (8) Wegdam uit Dalen doen aan skiën. En dat is niet altijd even makkelijk als je in het vlakke Drenthe woont.

De Warming-up

5 april 17:40 - 17:55 Joris Wouda uit Drouwen is een opvallende verschijning tijdens de seizoensopening voor menners in Exloo. Met z'n 18 jaar haalt hij de gemiddelde leeftijd bij de vierspannen behoorlijk naar beneden. We volgen het talent bij de dressuurproef, de marathon en de afsluitende vaardigheidsproef.

De Warming-up

29 maart 17:40 - 17:55 Met nog zeven wedstrijden te gaan wordt het spannend voor Anouk Nieuwenweg (Emmen), Larissa Schutrups (Erica) en trainer Mart Aalderink (Emmen) in de strijd tegen degradatie uit de Bundesliga. De drie Drenten komen uit voor de Bad Wildungen Vipers dat nu een-na-laatste staat. De laatste drie ploegen degraderen dit seizoen rechtstreeks.

De Warming-up

22 maart 17:40 - 17:55 Keeper Kjell Scherpen (24) uit Emmen gaat komende week zijn huurcontract bij de Oostenrijkse Bundesliga-club SK Sturm Graz verlengen. De boomlange keeper, die zijn profcarrière bij FC Emmen begon, revalideert op dit moment van een kruisbandblessure aan z'n linker knie. Voor de voorbereiding op volgend seizoen hoopt hij weer fit te zijn.