De Warming-up
Terugkijken

De Warming-up

8 december 2023 17:17 - 17:32

Milan Smit (20) uit Hollandscheveld is de linksbuiten van SC Cambuur. Met twaalf doelpunten achter z'n naam is hij de nummer twee op de topscorerslijst van de Keuken Kampioen Divisie. En daar is zijn familie en heel Hollandscheveld apetrots op. Daarnaast aandacht voor het NK veldrijden in Hoogeveen. Dat wordt op 13 en 14 januari verreden rondom Strand Nijstad. De organisatie belooft een spectaculair parcours dat voor de gelegenheid wordt aangelegd.

De Warming-up

16 februari 17:17 - 17:28 Kan Andrea Deelstra (38) zich zondag tijdens de marathon van Sevilla plaatsen voor de Olympische marathon van Parijs? Vanuit Portugal, waar ze al sinds de jaarwisseling traint, blikken we vooruit. En rolstoeltennisser Tom Egberink uit Dalen richt zich op zijn vierde Paralympics. Wat kan hij na het zilver en het brons van Tokio?

De Warming-up

9 februari 17:17 - 17:28 Volleybaltrainer Mark Afman staat morgenavond met 'zijn' dames van Sudosa-Desto uit Assen in de halve finale van de nationale beker.Tegenstander is Apollo 8 uit Borne. Hij werkt al tien jaar met hart en ziel voor de club uit Assen. En ook is er handbal. In het verleden moesten veel buitenlanders de eer hooghouden bij Hurry-Up uit Zwartemeer. Maar met Emiel Hoogland heeft de club weer een troef uit eigen dorp.

De Warming-up

2 februari 17:17 - 17:28 Een nieuw wieleravontuur voor Lieke Nooijen (22) uit Coevorden. Ze tekende een contract voor twee jaar bij het prestigieuze Team Visma-Lease a bike. En morgen is het D-day voor Tibor del Grosso (20) uit Eelde. In het Tsjechische Tabor moet hij, als een van de topfavorieten, aantreden voor de strijd om de wereldtitel veldrijden bij de beloften.

De Warming-up

26 januari 17:17 - 17:28 Marathonschaatsers Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht en Maaike Verweij uit Veenhuizen rijden morgen het Open Nederlands kampioenschap over 100 kilometer op de Weissensee in Oostenrijk. Woensdag volgt voor de twee ploeggenotes de Alternatieve Elfstedentocht over 200 kilometer. En Emmen bereidt zich voor op de strijd van het Nederlands kampioenschap veldrijden voor de jeugd. Ruim 350 kinderen vanuit het hele land, in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar, strijdt morgen om de Nederlandse titels.