De Warming-up
Terugkijken

De Warming-up

De Warming-up 4 september 2020 17:16 - 17:30

In De Warming Up een voorbeschouwing op de tweede editie van de Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) in Assen. Voor het eerst in een half jaar mag het TT Circuit 10.000 bezoekers per dag ontvangen. En de handballers van Hurry-Up beginnen aan de strijd om de landstitel. In verband met corona laat de BENE-League nog even op zich wachten.

De Warming-up

1 december 17:17 - 17:32 Olivier Smink uit Orvelte is al dik veertig jaar vol passie aan het werk als hoefsmid. We volgen hem op zijn werkdag. Daarnaast aandacht voor handbalinternational Merel Freriks uit Emmen. Terwijl de vrouwen van Oranje hun eerste wedstrijd op het WK spelen, ging zij onder het mes voor een kruisbandoperatie.

De Warming-up

24 november 17:17 - 17:32 IJsracer Jasper Iwema uit Hooghalen stapte een jaar uit zijn sport en liet zich vrijwillig opsluiten in een loods voor het TV-programma Een jaar van je leven. In een groep van veertig mensen was hij totaal afgesloten van de wereld en de inzet was een geldprijs van 1 miljoen euro. De 34-jarige Drent haalde de eindstreep niet, maar hield aan het programma wel vriendin Wanda over. Maandag zijn ze samen voor 2,5 maand naar Zweden vertrokken waar Iwema zich voorbereidt op een nieuw ijsraceseizoen.

De Warming-up

17 november 17:17 - 17:32 Vorig seizoen sprong ineens de vonk over. En dat terwijl Tessa Lap en Mart Vrielink al jaren voor DOS'46 in Nijeveen korfballen. Morgen beginnen ze aan een nieuw seizoen in de Korfbal League. En broer en zus Joran (18) en Melissa (16) Weggemans uit Hoogeveen zijn de regerend Nederlands kampioenen Ballroom dansen in de klasse tot 19 jaar. En hoewel ze nog piepjong zijn dansen ze al tien jaar samen.

De Warming-up

10 november 17:17 - 17:32 Samen met Arantxa Rus, Suzan Lamens en Demi Schuurs strijdt tennisster Arianne Hortono uit Meppel dit weekend tegen Oekraïne voor een plek in de wereldgroep van de Billie Jean King Cup. Marit Kamps uit Assen won afgelopen weekend brons op het EK judo in Frankrijk. Voor de 22-jarige judoka was het haar eerste medaille op een groot toernooi. In de Warming Up blikt ze terug en kijkt ze vooruit. Want nu richt ze haar blik op de Olympische Spelen van volgend jaar zomer in Parijs.