Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 7 juni 2018 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze uitzending: het personeel van Treant is ontevreden, dat blijkt uit een door de vakbonden georganiseerde enquête; met Jason Bourdouxhe haalt FC Emmen een nieuwe speler binnen; vandaag deden veel mensen mee met de actie Alpe d'Huzes om geld in te zamelen voor het goede doel; een reportage over kinderen van uitgeprocedeerde asielzoekers van het azc in Emmen die hun eigen theatervoorstelling maken; bluesvillage Grolloo heeft de beschikking over een enorme tent en wij hebben daar mooie beelden van. En bewoners van woonzorgcentrum de Hofstaete in Beilen kregen vandaag bijzonder bezoek van jonge kinderen en hun fietsjes. Presentatie: Herma Boer

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met in deze uitzending: Recordaantal partijen doet mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. Kinderen in Noordenveld zorgen voor talloze schoolontbijtjes. En het voormalige Belastingkantoor in Emmen ontvangt de eerste bewoner. Presentatie: Vera Beuke
Drenthe Nu

Drenthe Nu

2 februari 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Er worden veel meer bestrijdingsmiddelen gebruikt in de lelieteelt, zeggen inwoners van Lhee / De zorg voor overlastgevende asielzoekers in de HTL in Hoogeveen is goed, concludeert de inspectie / Staking zit treinverkeer tussen Emmen en Zwolle dwars / Extra praktijkles voor basisschoolleerlingen met gouden handjes in Coevorden / Opa Andries Drenth uit Emmer-Compascuum is 100 jaar. Presentatie: Vera Beuke.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

1 februari 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Roden neemt de schade op van de grote brand gisteren/ Aangepast plan verdubbeling N34 valt goed en slecht/ Na 25 jaar einde aan conflict Hanebijtershoek in Gieten. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

31 januari 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze uitzending onder meer: Grote brand in bedrijfspand in Roden/ Kleiner deel N34 wordt verdubbeld door de inflatie/ Aanhoudingen bij oprollen hennepkwekerij in boerderij bij Coevorden.