Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 25 mei 2018 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze editie: het verzet tegen de reorganisatieplannen van Zorggroep Treant groeit met de dag: personeel, vakbonden en huisartsen komen in verweer; vijf mensen zijn gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de N34 bij Schipborg; schoolkinderen van een Friese basisschool stuitten tijdens een excursie in Westerbork op een handgranaat; Zorggroep Jade uit Geeuwenbrug zit in grote financiële problemen - wat zijn de gevolgen? In Ansen is een energiecoöperatie opgericht voor de inwoners, zodat ze inspraak hebben over de zonnepanelen in het dorp en op mede-initiatief van het Cuby + Blizzards Museum krijgen de tachtig leerlingen van OBS de Drift les in bluesmuziek. Presentatie: Herma Boer.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag: - Annerveenschekanaal op de bres voor waardedalingsregeling / - nieuwe jongerenruimte in De Nieuwe Kolk in Assen / - Kleinschaliger kamperen neemt toe in populariteit. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

3 februari 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met in deze uitzending: Recordaantal partijen doet mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. Kinderen in Noordenveld zorgen voor talloze schoolontbijtjes. En het voormalige Belastingkantoor in Emmen ontvangt de eerste bewoner. Presentatie: Vera Beuke
Drenthe Nu

Drenthe Nu

2 februari 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Er worden veel meer bestrijdingsmiddelen gebruikt in de lelieteelt, zeggen inwoners van Lhee / De zorg voor overlastgevende asielzoekers in de HTL in Hoogeveen is goed, concludeert de inspectie / Staking zit treinverkeer tussen Emmen en Zwolle dwars / Extra praktijkles voor basisschoolleerlingen met gouden handjes in Coevorden / Opa Andries Drenth uit Emmer-Compascuum is 100 jaar. Presentatie: Vera Beuke.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

1 februari 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Roden neemt de schade op van de grote brand gisteren/ Aangepast plan verdubbeling N34 valt goed en slecht/ Na 25 jaar einde aan conflict Hanebijtershoek in Gieten. Presentatie: Roy van Gool.