Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 12 juni 2018 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze uitzending: uit onderzoek blijkt dat er een kwart minder leerlingen in het Drentse voortgezet onderwijs zullen zijn de komende tien jaar, is Drenthe daarop voorbereid? Het speelschema van FC Emmen voor seizoen 2018-2019 is vandaag bekend geworden en er is een nieuwe speler aangetrokken; WiMa Vastgoed investeert miljoenen in wonen in het stadscentrum van Assen; Bart Schiphuis kwam in het bezit van twee bijzondere boekjes en ging op zoek naar de eigenaren en in Hoogeveen was er de brandweerscholendag voor alle basisschoolleerlingen. Presentatie: Herma Boer.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Redding blijft uit; Drukkerijmuseum Meppel stopt de persen en sluit de deuren/ - Mooie beloftes aan Schoonebeek over de afvalwater-injectieplannen, maar wat heeft het dorp daaraan?/ De zon schijnt het hele jaar in Nieuw-Buinen, het dorp viert het 200-jarig bestaan. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:17 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

30 mei 17:42 - 18:01 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder meer aandacht voor oliedorp Schoonebeek. Het dorp is verdeeld over een plan van de NAM, die voornemens is afvalwater te injecteren in de bodem. Het bestrijden van exotische woekerplanten in Drenthe kost jaarlijks miljoenen. Rinse Bleeker wordt nieuwe algemeen directeur van FC Emmen. Aziatische hoornaar gevonden in Hooghalen. En Team Assen is in Frankrijk voor liefdadigheidsactie Alpe d'HuZes. Presentatie: Judith Regendorp.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

29 mei 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Met vandaag: de 92ste editie van het Concours Hippique in Eext, een 13-jarige EHBO-vrijwilliger op het pinkstervolleybaltoernooi in Ekehaar en de re-enactmentgroep Compagnie te Voet heeft een kampement opgesteld in Een-West.