Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 12 juni 2018 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze uitzending: uit onderzoek blijkt dat er een kwart minder leerlingen in het Drentse voortgezet onderwijs zullen zijn de komende tien jaar, is Drenthe daarop voorbereid? Het speelschema van FC Emmen voor seizoen 2018-2019 is vandaag bekend geworden en er is een nieuwe speler aangetrokken; WiMa Vastgoed investeert miljoenen in wonen in het stadscentrum van Assen; Bart Schiphuis kwam in het bezit van twee bijzondere boekjes en ging op zoek naar de eigenaren en in Hoogeveen was er de brandweerscholendag voor alle basisschoolleerlingen. Presentatie: Herma Boer.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond: Een dodelijk ongeluk op de N381 in Emmen, na een korte politieachtervolging. Philip Freriks is toergids van een nieuwe luistertocht in Frederiksoord. En een sponsortocht op de VAM-berg, voor onderzoek naar zeldzame auto-immuunziekten.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond aandacht voor onder andere: Ondanks de verwachte drukte zijn er dit jaar 2000 plaatsen minder beschikbaar op de TT-campings. Landweggetjes in Elim worden steeds vaker afgezet, tot frustratie van veel bewoners. En ook Drentse huisartsen gaan protesteren tegen de vele extra taken die ze op hun bord krijgen.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

19 mei 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Asielzoekers in Assen voeren actie voor betere opvang en meer duidelijkheid/ Organisaties willen na corona groot uitpakken, maar kampen met een tekort aan vrijwilligers / Het TT-festival wordt groter dan ooit en duurt dit jaar negen dagen.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

18 mei 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Vandaag in de uitzending: Emmen schiet aanmeldcentrum Ter Apel te hulp door honderd slaapplekken aan te bieden. Honderden banen verdwijnen bij medicijnen-vervoerder Alliance Healthcare in Meppel. En laatste herdenking voor oprichter Nederlands-Indië monument in Emmen Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.