Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 7 juni 2018 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze uitzending: het personeel van Treant is ontevreden, dat blijkt uit een door de vakbonden georganiseerde enquête; met Jason Bourdouxhe haalt FC Emmen een nieuwe speler binnen; vandaag deden veel mensen mee met de actie Alpe d'Huzes om geld in te zamelen voor het goede doel; een reportage over kinderen van uitgeprocedeerde asielzoekers van het azc in Emmen die hun eigen theatervoorstelling maken; bluesvillage Grolloo heeft de beschikking over een enorme tent en wij hebben daar mooie beelden van. En bewoners van woonzorgcentrum de Hofstaete in Beilen kregen vandaag bijzonder bezoek van jonge kinderen en hun fietsjes. Presentatie: Herma Boer

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma op TV Drenthe, met vandaag in het nieuws: Belg krijgt alsnog tien jaar cel voor fatale woningoverval op Koert Elders in Gees, al is de man spoorloos, Herstel oudste kerkorgel van Drenthe kost vele tonnen en watertoren in Assen ondergaat flinke metamorfose. Presentatie: Vera Beuke. Drenthe Nu is elke dag te zien om 17.00 uur, met elk half uur een herhaling.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma op TV Drenthe, met vandaag in het nieuws: Dorpshuizen staan op omvallen door hoge energieprijzen, Drenthe loopt massaal uit voor de wintermarkten, en volleybalmannen Sudosa-Desto in Assen winnen overtuigend van Vocasa. Drenthe Nu is te zien om 17.00 uur, met vervolgens elk half uur een herhaling.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

26 november 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond: Gemengde gevoelens over stikstofplannen van het kabinet. Topdrukte bij kleermakers door stijgende prijzen. En kinderdroom van Betsy wordt werkelijkheid. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

25 november 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Vandaag in de uitzending: Scala in Meppel sluit de deuren vanwege financiële problemen. Drenthe krijgt misschien weer een indoor schaatsbaan.En gebouwen en hunebedden kleuren vanavond oranje maar dat is niet vanwege het WK. Presentatie: Vera Beuke. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.