Drenthe Nu - Weekend
Terugkijken

Drenthe Nu - Weekend

Drenthe Nu 14 februari 2021 17:00 - 17:11

Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma op TV Drenthe. Vandaag in het nieuws: Winkeliers in Klazienaveen gooien kont tegen krib en gaan 2 maart open, de laatste dag genieten van natuurijs, en ook in Drenthe hangt de liefde in de lucht met Valentijnsdag. Op TV Drenthe zie je Drenthe Nu iedere dag om 17 uur. met elk half uur een herhaling.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:32 - 17:42 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Opnieuw voerden boeren actie tegen de stikstofmaatregelen, vandaag reden de trekkers naar vliegveld Eelde./ Natuurorganisaties vinden het geen probleem dat de provincie de stikstofkaart terzijde legt/ Bewoners zorgcentrum vinden een fijn vakantieadres in Odoorn.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

5 juli 17:32 - 17:42 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder andere: Provincie Drenthe wijst de stikstofkaart van het kabinet af. Een week lang opperste concentratie tijdens het Nederlandse Kampioenschap dammen voor vrouwen. En speciaal pop-up museum geopend voor het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Presentatie: Judith Regendorp
Drenthe Nu

Drenthe Nu

4 juli 18:26 - 18:40 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder andere: Files en blokkades bij distributiecentra: op verschillende plaatsen protesteerden boeren tegen het geplande stikstofbeleid. Van industriewerk naar de ouderenzorg: steeds meer mensen wisselen van beroep. En een speciaal lespakket rond vluchtelingenfilm 'Zayn' in gebruik genomen. Presentatie: Judith Regendorp
Drenthe Nu

Drenthe Nu

3 juli 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van TV Drenthe met vandaag in het nieuws: 21-jarige Assenaar opgepakt na schietincident aan de Witterweg, Ride & Run evenement Schoonloo verloopt niet geheel vlekkeloos, en Bommel en Tom Poes Museum opent deuren in Assen. Drenthe Nu is om 17 uur te zien, met elk half uur een herhaling.