Drenthe Nu (herhalingen)
Terugkijken

Drenthe Nu (herhalingen)

Drenthe Nu 14 juli 2020 17:30 - 17:43

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Kennis en expertise vind je allang niet meer alleen in boeken. Daarom ontwikkelt de bieb in Hoogeveen 'Headquarter-six'; Drents Archief zet oude kaarten online; Een half jaar in een korte broek lopen. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Verpleegkundige Theodoor V. komt op vrije voeten / Het Drents Museum en Het Drentse Landschap willen noodlijdend museum De Buitenplaats redden / Grote dag van Alpe d'HuZes, met ook de 140 leden van Team Assen / In Veeningen strijden de beste jeugdruiters van Europa tegen elkaar / Feestelijke première voor theater Aan de Andere Kant. Presentatie: Vera Beuke.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

31 mei 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Redding blijft uit; Drukkerijmuseum Meppel stopt de persen en sluit de deuren/ - Mooie beloftes aan Schoonebeek over de afvalwater-injectieplannen, maar wat heeft het dorp daaraan?/ De zon schijnt het hele jaar in Nieuw-Buinen, het dorp viert het 200-jarig bestaan. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

31 mei 17:00 - 17:17 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

30 mei 17:42 - 18:01 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder meer aandacht voor oliedorp Schoonebeek. Het dorp is verdeeld over een plan van de NAM, die voornemens is afvalwater te injecteren in de bodem. Het bestrijden van exotische woekerplanten in Drenthe kost jaarlijks miljoenen. Rinse Bleeker wordt nieuwe algemeen directeur van FC Emmen. Aziatische hoornaar gevonden in Hooghalen. En Team Assen is in Frankrijk voor liefdadigheidsactie Alpe d'HuZes. Presentatie: Judith Regendorp.