Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 24 april 2018 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. In deze uitzending onder meer: oud-wielrenner Karsten Kroon uit Dalen zegt spijt te hebben van z'n dopinggebruik, in Assen, bij uitvaartcentrum De Boskamp, werd vandaag de Armeens genocide herdacht, voor de aanpak van de N-wegen moet de provincie na de 1,8 miljoen euro bijdrage van het Rijk, zelf 5,2 miljoen bijdragen, RSG Wolfsbos in Hoogeveen krijgt als eerste middelbare school in Drenthe een robot uitgereikt, wielrenner Bert-Jan Lindeman uit Assen gaat voor de tweede keer in z'n carrière de Ronde van Italië rijden en FC Emmen heeft een forse stap gezet richting de halve finales van de play-offs in de Jupiler League.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond: Gemengde gevoelens over stikstofplannen van het kabinet. Topdrukte bij kleermakers door stijgende prijzen. En kinderdroom van Betsy wordt werkelijkheid. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

25 november 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Vandaag in de uitzending: Scala in Meppel sluit de deuren vanwege financiële problemen. Drenthe krijgt misschien weer een indoor schaatsbaan.En gebouwen en hunebedden kleuren vanavond oranje maar dat is niet vanwege het WK. Presentatie: Vera Beuke. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

24 november 18:20 - 18:37 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Boeren rond drinkwatergebieden worden hard getroffen door Europese regels / Groen licht voor nieuwe invulling kalkovens bij Dieverbrug / Jongste molenaars van Nederland doen examen in Norg / WK-via's voorspellen de tweede WK-groepswedstrijd van Oranje / Nog één dag stemmen op de Drentse 1000. Presentatie: Herma Boer.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

23 november 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer onder meer: Noord-Nederland biedt een voedingsbodem voor anti-overheidsextremisme, zeggen onderzoekers/ Een speciale bonus moet boeren laten stoppen met het bedrijf, maar werkt het?/ Voor het eerst zijn er beelden van jonge wolven in Drenthe vrijgegeven. Presentatie: Roy van Gool.