Drenthe Nu - Weekend
Terugkijken

Drenthe Nu - Weekend

Drenthe Nu 25 april 2021 17:00 - 17:11

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Koningsdag is dit jaar een doodgewone dinsdag; Twee mensen gewond bij een ongeluk in Emmen; FC Emmen ontsnapt vooralsnog aan directe degradatie. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur. In deze editie onder meer:: Vrouwen in het vizier op de kazerne in Havelte/ Tim Smeenge wint NK mountainbike in Gasselte/ Hoge prijzen, de wolf en kermis, terugblik op een bewogen week..
Drenthe Nu

Drenthe Nu

24 september 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder meer: Een oliebollenbakker uit Coevorden is bang dat hij op Oudejaarsdag niet meer bestaat, en komt vandaag in actie. Duizenden Drentse huishoudens komen financieel in de knel door de stijgende energieprijzen. En een kijkje achter de schermen op Burendag bij vliegveld Eelde. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

23 september 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder meer: Kermiscultuur wordt vastgelegd als Immaterieel Erfgoed. Innovatieprijs voor watertechnologiebedrijf uit Meppel. En proefjes doen met een Nobelprijswinnaar op De Nieuwe Veste in Coevorden. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Presentatie: Roy van Gool
Drenthe Nu

Drenthe Nu

22 september 18:28 - 18:41 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag aandacht voor de prijsplafond voor gas en stroom dat het kabinet gaat instellen. Onder meer chronisch zieken hebben daar nauwelijks profijt van. In seniorenflat De Vijversburg in Norg voelen bewoners zich in de kou gezet. De aanpak voor het woningtekort in gemeente Aa en Hunze gaat volgens inwoners van Eext veel te traag. Recreanten van camping Meerzicht in Matsloot strijden voor hun plekje op de camping. En op De Klinkenberg in Gees is een archeologisch beleefpunt geopend. Presentatie: Herma Boer.