Drenthe Nu (herhalingen)
Terugkijken

Drenthe Nu (herhalingen)

Drenthe Nu 6 augustus 2021 18:26 - 18:39

Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor het Dorpshuis van het Jaar in Nieuw-Balinge, dat het op sport gooit. Drenthe nog altijd meest geliefd in het Noorden, maar binnenlands toerisme stijgt minder snel. En hoge verwachtingen van FC Emmen voor de start van het nieuwe seizoen. Presentatie: Vera Beuke

Drenthe Nu

Gisteren 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Met vandaag in de uitzending: Infectieziektes moeten verleden tijd worden in nieuw behandelcentrum Treant. Jachinta Otten uit Hoogeveen schrijft dichtbundel over mentale problemen en al 60 jaar lang wordt de slagerij in Anloo gerund door dezelfde familie.

Drenthe Nu

26 september 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Met vanavond: wolf heeft afgelopen maand meer groot vee aangevallen. Tennet controleert met een helikopter hoogspanningsleidingen. En het is de vierde dinsdag van september en dus is het Rodermarkt.

Drenthe Nu

25 september 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma op TV Drenthe, met vandaag in het nieuws: Wilde bomen en struiken in onze provincie met uitsterven bedreigd, middelbare scholen worstelen met online-roddelkanalen, nieuwbouw basisschool in Norg kan niet langer wachten door lekkend dak, en grote tevredenheid over EK Wielrennen als Drents volksfeest. Op TV Drenthe zie je Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur, met elk half uur een herhaling. Presentatie vandaag: Anouk Middel.

Drenthe Nu

24 september 17:32 - 17:40 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur. Vandaag in de uitzending aandacht voor het EK Wielrennen in Drenthe, de nieuwe voorstelling van het Shakespearetheater in Diever en de handballers van Hurry-Up kwamen in actie.