Drenthe Nu
Terugkijken

Drenthe Nu

Drenthe Nu 16 november 2022 17:42 - 18:00

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze editie: - Explosieven uit de Tweede Wereldoorlog gevonden in het Alte Picardiekanaal in Coevorden/ Raket slaat in als een bom bij Astron in Dwingeloo/ Lief zijn voor jezelf, dat is een van de wapens om werkstress te verminderen. Presentatie: Vera Beuke.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Er worden veel meer bestrijdingsmiddelen gebruikt in de lelieteelt, zeggen inwoners van Lhee / De zorg voor overlastgevende asielzoekers in de HTL in Hoogeveen is goed, concludeert de inspectie / Staking zit treinverkeer tussen Emmen en Zwolle dwars / Extra praktijkles voor basisschoolleerlingen met gouden handjes in Coevorden / Opa Andries Drenth uit Emmer-Compascuum is 100 jaar. Presentatie: Vera Beuke.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

1 februari 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Roden neemt de schade op van de grote brand gisteren/ Aangepast plan verdubbeling N34 valt goed en slecht/ Na 25 jaar einde aan conflict Hanebijtershoek in Gieten. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

31 januari 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze uitzending onder meer: Grote brand in bedrijfspand in Roden/ Kleiner deel N34 wordt verdubbeld door de inflatie/ Aanhoudingen bij oprollen hennepkwekerij in boerderij bij Coevorden.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

30 januari 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag: Problemen bij verduurzamen voor inwoners met beschermd dorpsgezicht; Kledingbank Hoogeveen na vrees voor sluiting nu open op nieuwe locatie; Nieuw olifantje in Wildlands geboren. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.