Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 11 november 2019 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Vandaag in de uitzending: de auto met daarin de dode vrouw die gisteren werd gevonden in het Stieltjeskanaal, was vorige week al ontdekt. Toch werd er geen actie ondernomen. Volgende maand stapt Drenthe over op elektrische bussen. In één klap worden er 160 milieubelastende bussen vervangen door groenere exemplaren, maar zijn die al klaar? En Coevorden heeft een nieuwe Miss Ganzenhoedster. Presentatie: Wolter Klok.

Drenthe Nu

Gisteren 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Met vandaag in de uitzending: Infectieziektes moeten verleden tijd worden in nieuw behandelcentrum Treant. Jachinta Otten uit Hoogeveen schrijft dichtbundel over mentale problemen en al 60 jaar lang wordt de slagerij in Anloo gerund door dezelfde familie.

Drenthe Nu

26 september 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Met vanavond: wolf heeft afgelopen maand meer groot vee aangevallen. Tennet controleert met een helikopter hoogspanningsleidingen. En het is de vierde dinsdag van september en dus is het Rodermarkt.

Drenthe Nu

25 september 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma op TV Drenthe, met vandaag in het nieuws: Wilde bomen en struiken in onze provincie met uitsterven bedreigd, middelbare scholen worstelen met online-roddelkanalen, nieuwbouw basisschool in Norg kan niet langer wachten door lekkend dak, en grote tevredenheid over EK Wielrennen als Drents volksfeest. Op TV Drenthe zie je Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur, met elk half uur een herhaling. Presentatie vandaag: Anouk Middel.

Drenthe Nu

24 september 17:32 - 17:40 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur. Vandaag in de uitzending aandacht voor het EK Wielrennen in Drenthe, de nieuwe voorstelling van het Shakespearetheater in Diever en de handballers van Hurry-Up kwamen in actie.