Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 2 maart 2017 17:00 - 17:21

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze uitzending onder meer: Het is de dag na het aftreden van Jacques Tichelaar. Wat was precies de reden dat hij plotseling besloot op te stappen? En hoe ziet de zoektocht naar een nieuwe commissaris van de koning eruit? Verder: eigenaresse Tamara Siekmans van cafe De Saloon in Assen eist 100.000 euro van de gemeente. En: Eric van Oosterhout neemt morgen afscheid als burgemeester van Aa en Hunze, vandaag pakte hij alvast zijn spullen in. Presentatie: Anouk Middel

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Drenthe loopt warm voor de kwartfinale-wedstrijd van Nederland in het WK voetbal. De Brunstingerplas bij Beilen wordt een waterpark. Het is nog steeds niet duidelijk wat er zal gebeuren met de Johan Willem Frisokazerne in Assen. En schaatskoorts bij schaatsvereniging Nieuw-Buinen. Presentatie: Vera Beuke.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Burgemeester Thijsen van Tynaarlo dreigde met sluiten noodopvang Vries na overlast asielzoekers; Woonboerderij in Anreep overvallen door meerdere personen; China brengt licht naar Emmen in donkere wintermaanden. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

7 december 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze uitzending onder meer: Lelylijn tussen Groningen en Randstad stap dichterbij / Nieuw leven voor oudste tuinbouwschool van Frederiksoord / Basisschool in Gasselte barst uit z'n voegen. Presentatie: Roy van Gool
Drenthe Nu

Drenthe Nu

6 december 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Onderzoek geeft UMCG goede hoop dat de afdeling kinderhartchirurgie behouden blijft/ Nieuwe waterput moet koloniedorpen beter beschermen bij brand/ Roekennesten krijgen een nieuw plekje in Assen om overlast te verminderen.