Drenthe Nu - Zomer en Feestdagen
Terugkijken

Drenthe Nu - Zomer en Feestdagen

Drenthe Nu 27 augustus 2019 17:00 - 17:13

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur, met daarna ieder uur een herhaling.In deze editie onder meer: In de speeltuin in Assen waar dit weekeinde een man om het leven kwam was sprake van een zedenmisdrijf./ Celstraffen geëist tegen mannen die geld afhandig maken via de datingsapp Tinder. / De ijsbaan die er nooit zal komen. Het college van Hoogeveen praat de pers bij./ De corsokoorts loopt flink op in Eelde.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 18:20 - 18:37 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie: Groot politie-onderzoek in Hoogeveen in verband met gewelddadige dood van man in Overijssel/ Bemiddelaar Remkes spreekt in de toelichting op zijn stikstofrapport van een zorgelijke kloof tussen Den Haag en het platteland, maar hoe groot is die kloof?/ Miniconcerten voor mensen met een bijzondere wens in Westerveld.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Johan Remkes wil boeren perspectief bieden in de stikstofcrisis, al moeten dan wel honderden bedrijven stoppen / Emmen maakt plaats voor 170 Oekraïense vluchtelingen / Deskundige verwacht dat wolvenbeheer in onze provincie lastig gaat worden / Geen goed boek maar een groene zonneauto bij opening Kinderboekenweek in Ter Borch. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

4 oktober 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met in deze uitzending: Asser voetbalclubs dreigen ten onder te gaan aan hoge energieprijzen. Provincie trekt miljoenen uit voor energiebesparende maatregelen en verslagenheid bij een Asser boer na een verwoestende brand die bijna 30-duizend kippen het leven kostte. Presentatie: Judith Regendorp
Drenthe Nu

Drenthe Nu

3 oktober 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag aandacht voor grote bijeenkomst vanavond over de aanwezigheid van de wolf in gemeente Westerveld. Piet Adema, voormalig burgemeester in Drenthe, wordt de nieuwe landbouwminister. Assen verhuist foto-expositie met naakte en zoenende mannen na klachten van Koopmansplein naar de Brink. Schaars geklede agrariërs met een missie op de nieuwe boer- en boerinnenkalender. En Drentse oorlogsfilm Grenzeloos Verraad gaat internationaal. Presentatie: Herma Boer.