Drenthe Nu (herhalingen)
Terugkijken

Drenthe Nu (herhalingen)

Drenthe Nu 16 februari 2021 18:26 - 18:43

Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor de opening van een tweede vaccinatiecentrum in Emmen. Houtrook is schadelijker dan gedacht. En Darp strijdt voor het behoud van de oude stokershuisjes bij het dorp. Presentatie: Herma Boer

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur. In deze editie onder meer: Das graaft begraafplaats tot gatenkaas/ Het regent kaartjes bij zieke Chloe/ Ze mogen niet mee, dus zwaaien de fans FC Emmen uit.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Drentse politiek is boos op Den Haag, want er lijkt geen extra geld te komen voor de wegen en het spoor in de regio / Extra beveiliging na megadiefstal van koperkabels op zonneparken / Geschiedenis van het agrarisch landschap in Drenthe en Overijssel onder de loep / Drentse jongeren met Molukse roots gaan op zoek naar hun familiegeschiedenis. Presentatie: Vera Beuke.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

30 maart 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Recordjaar en ook zorgen voor aardappelverwerker Avebe / Schoonebekers richten actiegroep tegen afvalwaterinjectie op / Boer hard op zoek naar aspergestekers / Buurtbewoners Wolfsbos Hoogeveen gaan de planken op / Busrit door Drenthe trapt het Van Gogh Jaar af. Presentatie: Herma Boer.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

29 maart 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: - 25 nieuwe gezichten in het provinciehuis, de statenleden zijn geïnstalleerd/ Zo ben je boer, zo ben je volksvertegenwoordiger/ In de natuur gedumpte hangbuikzwijnen laten zich niet vangen. Presentatie: Anouk Middel.