Drenthe Nu - Zaterdag
Terugkijken

Drenthe Nu - Zaterdag

Drenthe Nu 15 oktober 2016 17:00 - 17:11

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws. In deze uitzending onder meer: - Nobelprijswinnaar Ben Feringa is als held onthaald tijdens de reünie van het Carmelcollege - Scouting Erica communiceerde vandaag met scouts over de hele wereld tijdens de jaarlijkse JOTA JOTI - De officiële opening van het Atlas Theater in Emmen

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor het traditionele dauwtrappen op Hemelvaartsdag. Die hards lopen Dodenmars van 100 kilometer tijdens Wandel4daagse Odoorn. En Frederiksoord heeft speciale tuin voor mindervaliden met groene vingers.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

25 mei 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Extreem taaie sparren dreigen het loodje te leggen op landgoed Het Westersche Veld in Rolde / Voormalige tuinbouwschool in Frederiksoord wordt het nieuwe domein van kunstenaars / Onderzoek geeft inzicht in het ontstaan van het Drentse landschap. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

24 mei 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor de Westerborkfilm. Opnieuw zijn er enkele mensen op herkend. De prijs van wol is zo laag, dat schaapherders er in het slechtste geval voor moeten betalen om er vanaf te komen. En Drents Dierentehuis in Beilen overspoeld met wilde katten. Presentatie: Judith Regendorp
Drenthe Nu

Drenthe Nu

23 mei 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Verloskundigen protesteren in Hoogeveen tegen plannen van minister Ernst Kuipers / Lichaam verdronken man in Hoogeveen uit water gehaald door speciaal dregteam / Vertrekt de markt van het marktplein in Coevorden? Presentatie: Anouk Middel.