Drenthe Nu - Zomer en Feestdagen
Terugkijken

Drenthe Nu - Zomer en Feestdagen

Drenthe Nu 17 juli 2019 17:00 - 17:13

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur, met daarna ieder uur een herhaling.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag aandacht voor de Drentse voedselbanken. Ze zijn blij met 100.000 euro die ze krijgen van de provincie, maar willen graag een structurele oplossing. Over drie jaar kun je met de trein van Coevorden naar Duitsland via een vernieuwde spoorverbinding. Leeuwin Tia in dierentuin Wildlands is gedood in een gevecht met mannetjesleeuw Jafar. Wielerklassieker PWZ Zuidenveldtour houdt na dertig jaar op te bestaan. En lange wachttijden bij rijexamens voor motor en aanhanger. Presentatie: Anouk Middel
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur. In deze editie onder meer:: Vrouwen in het vizier op de kazerne in Havelte/ Tim Smeenge wint NK mountainbike in Gasselte/ Hoge prijzen, de wolf en kermis, terugblik op een bewogen week..
Drenthe Nu

Drenthe Nu

24 september 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder meer: Een oliebollenbakker uit Coevorden is bang dat hij op Oudejaarsdag niet meer bestaat, en komt vandaag in actie. Duizenden Drentse huishoudens komen financieel in de knel door de stijgende energieprijzen. En een kijkje achter de schermen op Burendag bij vliegveld Eelde. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

23 september 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder meer: Kermiscultuur wordt vastgelegd als Immaterieel Erfgoed. Innovatieprijs voor watertechnologiebedrijf uit Meppel. En proefjes doen met een Nobelprijswinnaar op De Nieuwe Veste in Coevorden. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Presentatie: Roy van Gool