Drenthe Nu (herhalingen)
Terugkijken

Drenthe Nu (herhalingen)

Drenthe Nu 10 maart 2020 17:30 - 17:46

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze uitzending onder meer het volgende: Grote onvrede in het dorp Drijber over slecht mobiel bereik/ - Veteraan Jamal uit Eelde heeft weer een uniform met onderscheidingen/ Nieuw plan moet Drentse hiphop-scene naar hoger niveau brengen.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met in deze uitzending: Asser voetbalclubs dreigen ten onder te gaan aan hoge energieprijzen. Provincie trekt miljoenen uit voor energiebesparende maatregelen en verslagenheid bij een Asser boer na een verwoestende brand die bijna 30-duizend kippen het leven kostte. Presentatie: Judith Regendorp
Drenthe Nu

Drenthe Nu

3 oktober 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag aandacht voor grote bijeenkomst vanavond over de aanwezigheid van de wolf in gemeente Westerveld. Piet Adema, voormalig burgemeester in Drenthe, wordt de nieuwe landbouwminister. Assen verhuist foto-expositie met naakte en zoenende mannen na klachten van Koopmansplein naar de Brink. Schaars geklede agrariërs met een missie op de nieuwe boer- en boerinnenkalender. En Drentse oorlogsfilm Grenzeloos Verraad gaat internationaal. Presentatie: Herma Boer.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

2 oktober 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer aandacht voor een aanrijding bij het station in Assen. Daarbij werd een fietser meegesleurd onder een auto. Drenthe staat stil bij de ontruiming van joodse werkkampen, vandaag precies 80 jaar geleden. Ruinerwold plukt de vruchten van jaarlijkse perenveiling. En mannen van Sudosa-Deso winnen ook derde wedstrijd in Topdivisie.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

1 oktober 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Schapenhouders kunnen volgens onderzoek veel meer doen om dieren te beschermen tegen de wolf; Huizenmarkt koelt iets af, al staan kopers nog altijd flink in de rij; Hoe staat het er na 200 dagen voor met de opgevangen Oekraïners in Papenvoort. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.