Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 2 januari 2019 17:00 - 17:13

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze uitzending onder meer: het lage btw-tarief is omhoog gegaan en ondernemers moeten daar rekening mee houden | Inwoners van Geesbrug beklagen zich over het harde ingrijpen van de ME tijdens de nieuwjaarswisseling | In Roden zijn de eerste vijf noodlokalen geplaatst voor het tijdelijke schoolgebouw van basisschool De Marke | De PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro is dit jaar gevallen vlak over de grens in het Groningse Glimmen | Honderden fans azen op een kaartje voor de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi - presentatie: Wolter Klok

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Vandaag in de uitzending: Emmen schiet aanmeldcentrum Ter Apel te hulp door honderd slaapplekken aan te bieden. Honderden banen verdwijnen bij medicijnen-vervoerder Alliance Healthcare in Meppel. En laatste herdenking voor oprichter Nederlands-Indië monument in Emmen Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor basisscholen. Veel nieuw gebouwde scholen barsten uit hun voegen omdat de krimp achter blijft bij de verwachtingen. - Groot applaus in gevangenis Veenhuizen voor theaterstuk over het leven achter de tralies. En honderd jaar ijsjes bij jarige ijssalon in het centrum van Meppel. Presentatie: Judith Regendorp
Drenthe Nu

Drenthe Nu

16 mei 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: militairen helpen gemeente Westerveld uit de brand door een tijdelijke brug te bouwen / Steeds meer boeren verkopen hun producten rechtstreeks aan de klant / IJsvereniging in Hollandscheveld bouwt een nieuw onderkomen / Jongeren in Assen krijgen les op de elektrische fiets. Presentatie: Herma Boer.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

15 mei 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond: Petitie voor DNA-verwantschapsonderzoek in de kofferbakmoordzaak. Titus Brandsmaschool duikt in de geschiedenis van de heiligverklaarde naamgever. En Fabian Ten Kate schrijft record op zijn naam tijdens De Run van Gieten.