Drenthe Nu - Weekend
Terugkijken

Drenthe Nu - Weekend

Drenthe Nu 13 juli 2019 17:00 - 17:11

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur, met daarna ieder half uur een herhaling.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag aandacht voor de bestrijding van muskusratten Waterschap Drents Overijsselse Delta op quads. Het kersverse meidenvoetbalteam onder 13 jaar bij Achilles 1894 beleeft bijzonder eerste seizoen. En terug in de tijd in Grolloo met historische motoren bij de Classic Demorace.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

26 mei 17:40 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met in deze uitzending: Drukkerijmuseum in Meppel lijkt gered dankzij een nieuwe politieke partij. Assen is helemaal klaar met jongeren die messen dragen en komt met een verbod. En Borger-Odoorn eert geallieerde piloten die een noodlanding maakten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Presentatie: Roy van Gool
Drenthe Nu

Drenthe Nu

25 mei 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Nieuwe Dak van Drenthe op de VAM-berg klaar voor EK wielrennen / Opbouw met hindernissen voor het Pauperparadijs in Veenhuizen / Vrouw van boer Huizinga in Oekraïne zet zich vanuit Drenthe in voor het oorlogsgebied / Einde aan uniek tijdperk van Sportcafé Radix in Smilde. Presentatie: Vera Beuke.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

24 mei 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending: De tijdelijke noodopvang voor vijfhonderd asielzoekers in Expo Assen blijft langer, het nieuwe schoolgebouw in Papenvoort voor Oekraïense vluchtelingenkinderen is geopend en dialyseklinieken in Drenthe maken een vakantie mogelijk voor Belgische nierpatiënten. Presentatie: Roy van Gool