Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 25 mei 2018 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze editie: het verzet tegen de reorganisatieplannen van Zorggroep Treant groeit met de dag: personeel, vakbonden en huisartsen komen in verweer; vijf mensen zijn gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de N34 bij Schipborg; schoolkinderen van een Friese basisschool stuitten tijdens een excursie in Westerbork op een handgranaat; Zorggroep Jade uit Geeuwenbrug zit in grote financiële problemen - wat zijn de gevolgen? In Ansen is een energiecoöperatie opgericht voor de inwoners, zodat ze inspraak hebben over de zonnepanelen in het dorp en op mede-initiatief van het Cuby + Blizzards Museum krijgen de tachtig leerlingen van OBS de Drift les in bluesmuziek. Presentatie: Herma Boer.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: Oekraïne gaat een koude en strenge winter tegemoet, vanuit Hoogeveen komt hulp/ Dikke eikenbomen blijven staan bij aanpak hobbelweg tussen Gieten en Rolde/ Tachtig jaar oude graftrommel gerestaureerd. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

29 november 18:19 - 18:36 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met in deze uitzending onder meer: Monumentale beuk in brand op landgoed de Braak in Paterswolde. Het dak gaat eraf bij de Molen van Rolde. En eerste stap naar zelfstandig wonen voor cliënten van het Leger des Heils. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Presentatie: Judith Regendorp.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

28 november 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma op TV Drenthe, met vandaag in het nieuws: Belg krijgt alsnog tien jaar cel voor fatale woningoverval op Koert Elders in Gees, al is de man spoorloos, Herstel oudste kerkorgel van Drenthe kost vele tonnen en watertoren in Assen ondergaat flinke metamorfose. Presentatie: Vera Beuke. Drenthe Nu is elke dag te zien om 17.00 uur, met elk half uur een herhaling.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

27 november 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma op TV Drenthe, met vandaag in het nieuws: Dorpshuizen staan op omvallen door hoge energieprijzen, Drenthe loopt massaal uit voor de wintermarkten, en volleybalmannen Sudosa-Desto in Assen winnen overtuigend van Vocasa. Drenthe Nu is te zien om 17.00 uur, met vervolgens elk half uur een herhaling.