Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 1 juni 2018 17:00 - 17:16

In Drenthe Nu ziet u het laatste regionale nieuws, sport en weer. Met in deze uitzending: het WK wielrennen 2020 lijkt niet door te gaan, nu Drenthe in navolging van Groningen geen financiële steun dreigt te verlenen; afgelopen maand zijn twee kraanvogelkuikens doodgegaan langs de Fochteloërveenweg, Natuurmonumenten wil de weg daarom graag sluiten; het Hunebedcentrum in Borger wordt voor anderhalf miljoen euro vertimmerd, het eerste gedeelte is vandaag geopend; Tynaarlo was een jaar lang Drentse culturele gemeente van het jaar - nu het jaar er bijna op zit, wordt de balans opgemaakt; het voorstel van de PVV om een einde te maken een religieuze uitingen in de raadszaal van Emmen komt voor het moslim raadslid Ugbaad Kilincci niet als een verrassing; Achilles 1894 staat er goed voor wat betreft promotie en voetbalclub VIOS uit Oosterhesselen bestaat honderd jaar. Presentatie: Herma Boer.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 18:19 - 18:33 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder meer: Herdenking van Japanse bezetting van voormalig Nederlands-Indië en daarmee het einde van de Tweede Wereldoorlog. Veteranen zijn niet blij met de omgekeerde vlaggen van het boerenprotest tijdens de herdenking. En steeds meer Drentse dorpen verliezen hun stamkroeg. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Presentatie: Judith Regendorp
Drenthe Nu

Drenthe Nu

14 augustus 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Vandaag in de uitzending: Bij het aanmeldcentrum in Ter Apel hebben vannacht naar schatting zeker 200 tot 250 asielzoekers buiten geslapen. Hoe houd je je moestuin groen tijdens een droge periode? En een kleine tweeduizend voetballiefhebbers bezoeken de open dag van FC Emmen. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

13 augustus 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond onder meer: Er is een lichaam gevonden op een recreatieterrein bij Erm. Treinenparade bij Smalspoormuseum Erica in geheel nieuwe stijl. En krachtpatsers op vier wielen bij trekkerslep Hooghalen. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

12 augustus 17:32 - 17:42 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met in deze uitzending onder meer: Van zwart naar wit voor verkoeling in huis en tuin. Geen spetters en gegil maar rust en ruimte tijdens prikkelvrij zwemuur. En klassieke bolide, bekend van Miami Vice, in de as gelegd. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. Presentatie: Roy van Gool