Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 14 oktober 2016 17:00 - 17:21

In Drenthe nu onder meer aandacht voor: - Tynaarlo volgt Emmen op als culturele gemeente van Drenthe. Maar wat levert zo'n titel nou op? - De ouders van de meervoudig gehandicapte Victor krijgen veel reacties naar aanleiding van hun conflict met het UMCG in Groningen - Steeds meer vrouwen trainen bij gewichthefvereniging Milo in Assen roef met een knipperend vertreklicht op stations langs het Drentse spoor is nu al een succes. - Massale valpartij verpest WK junioren voor Nagengast en Pruisscher

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Schapenhouders kunnen volgens onderzoek veel meer doen om dieren te beschermen tegen de wolf; Huizenmarkt koelt iets af, al staan kopers nog altijd flink in de rij; Hoe staat het er na 200 dagen voor met de opgevangen Oekraïners in Papenvoort. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

30 september 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag aandacht voor een tweede asielboot in Meppel. De boot heeft 110 plekken en is bedoeld om de druk op het aanmeldcentrum in Ter Apel te verlichten. Nieuwe hoop voor gedupeerden van de gasopslag in Langelo. Morgen is het Stoptober, dus sigaretten gaan de prullenbak in. De bibliotheek in Meppel bestaat honderd jaar. En een droom komt uit voor Vera Bakker uit Assen. Volgende week opent ze haar eigen restaurant in Sleen. Presentatie: Herma Boer.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

29 september 18:28 - 18:41 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: De provincie Drenthe wil toch de overlast van de wolf aanpakken en vraagt het rijk om hulp/ Nieuw onderkomen voor de Prins Willem Alexanderschool in Eext/ Hoogeveen wil voortaan alleen neutrale vlaggen laten wapperen op het raadhuis.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

28 september 17:43 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Vandaag onder andere: komt er een tijdelijk jachtverbod op hazen, konijnen en eenden na wantrouwen in wildcijfers? Kappersopleiding Hoogeveen gaat voor duurzaam haarkleuren. En inwoners Van Echtenstraat Hoogeveen hebben nog altijd last van ongewenste gasten. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.