Drenthe Nu - MaDo
Terugkijken

Drenthe Nu - MaDo

Drenthe Nu 4 augustus 2017 17:00 - 17:13

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur, met daarna ieder half uur een herhaling. In deze uitzending onder meer: - De voorzitter van de raad van toezicht van de Treant Zorggroep is opgestapt na een conclift met de voorzitter van het dagelijks bestuur - Zomerkampen steeds populairder - TT Circuit staat dit weekend in het teken van de Gamma Racing Days Presentatie: Wolter Klok

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag aandacht voor het asielzoekerscentrum in Hoogeveen. Die blijft zeker vijf jaar langer opvanglocatie voor asielzoekers. In september werden in ieder geval vier koeien aangevallen door een wolf, blijkt uit een spoedanalyse. Interstage uit Meppel is de Drentse onderneming van het jaar 2022 geworden. De ambulancedokter uit Annen levert de honderdste tweedekans-ambulance aan Stichting Zeilen van Vrijheid. En vijftig leerkrachten van de basisscholen in Meppel gaan komende weken zelf weer de schoolbanken in. Ze krijgen gitaarles. Presentatie: Vera Beuke.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 18:20 - 18:37 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie: Groot politie-onderzoek in Hoogeveen in verband met gewelddadige dood van man in Overijssel/ Bemiddelaar Remkes spreekt in de toelichting op zijn stikstofrapport van een zorgelijke kloof tussen Den Haag en het platteland, maar hoe groot is die kloof?/ Miniconcerten voor mensen met een bijzondere wens in Westerveld.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

5 oktober 17:42 - 18:00 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met deze keer: Johan Remkes wil boeren perspectief bieden in de stikstofcrisis, al moeten dan wel honderden bedrijven stoppen / Emmen maakt plaats voor 170 Oekraïense vluchtelingen / Deskundige verwacht dat wolvenbeheer in onze provincie lastig gaat worden / Geen goed boek maar een groene zonneauto bij opening Kinderboekenweek in Ter Borch. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

4 oktober 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met in deze uitzending: Asser voetbalclubs dreigen ten onder te gaan aan hoge energieprijzen. Provincie trekt miljoenen uit voor energiebesparende maatregelen en verslagenheid bij een Asser boer na een verwoestende brand die bijna 30-duizend kippen het leven kostte. Presentatie: Judith Regendorp