Drenthe Nu - Weekend
Terugkijken

Drenthe Nu - Weekend

Drenthe Nu 30 mei 2020 17:00 - 17:11

Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van TV Drenthe. Vandaag met de volgende onderwerpen: Ex-coronapatiënt huiverig voor versoepeling maatregelen, Ultieme poging om dubbeldeks terras in Havelte te mogen openen, en Scouting kan toch op kamp met Pinksteren. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur, met daarna elk half uur een herhaling.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Boeren protesteren opnieuw op belangrijke stemdag in Tweede Kamer; Vakantiegangers mogelijk in de knel door voorraadproblemen kampeerwinkels; Rechtszaak over uitbreiding zoutwinning in onder meer Aa en Hunze Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

27 juni 18:26 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor de boeren die vanmiddag urenlang de A28 ter hoogte van het Dwingelderveld blokkeerden. Staatssecretaris wil buschauffeurs op de lijn Emmen - Ter Apel verder helpen. En de rust is weergekeerd in Assen met het vertrek van de laatste gasten van de TT campings. Presentatie: Herma Boer
Drenthe Nu

Drenthe Nu

26 juni 18:08 - 18:20 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vanavond: Feest in de binnenstad en op campings in Assen, maar ook de ANWB heeft het druk tijdens de TT. Johannes van den Bosch vereeuwigd in brons, in levensgroot standbeeld in Frederiksoord. En Barry, Monique en Maurice maken zich klaar voor een pelgrimstocht van 5000 kilometer naar Jeruzalem.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

25 juni 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma op TV Drenthe, met vandaag in het nieuws: Pop-up TT Museum bij RTV Drenthe sluit af met bezoekersrecord, polsbandjes helpen EHBO'ers met reanimeren tijdens TT Festival, laatste Harry's Blues met Albert Haar op Radio Drenthe en FC Emmen wint met minimale cijfers van DZOH. Drenthe Nu is er iedere dag om 17.00 uur, met elk half uur een herhaling.