Drenthe Nu - Zomer
Terugkijken

Drenthe Nu - Zomer

Drenthe Nu 24 augustus 2018 17:00 - 17:13

Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending: ondernemers rondom de Vrijbuiter in Roden vrezen een ondergang van de kampeerwinkel, voorzichtig optimisme in Westerveld over duurzamere lelieteelt, de raadszaal van Assen krijgt een nieuw uiterlijk en in Peest bouwden inwoners een autokabelbaan. Presentatie: Wolter Klok. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur, met daarna ieder half uur een herhaling.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer aandacht voor een aanrijding bij het station in Assen. Daarbij werd een fietser meegesleurd onder een auto. Drenthe staat stil bij de ontruiming van joodse werkkampen, vandaag precies 80 jaar geleden. Ruinerwold plukt de vruchten van jaarlijkse perenveiling. En mannen van Sudosa-Deso winnen ook derde wedstrijd in Topdivisie.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Schapenhouders kunnen volgens onderzoek veel meer doen om dieren te beschermen tegen de wolf; Huizenmarkt koelt iets af, al staan kopers nog altijd flink in de rij; Hoe staat het er na 200 dagen voor met de opgevangen Oekraïners in Papenvoort. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag om 17.00 uur.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

30 september 18:28 - 18:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag aandacht voor een tweede asielboot in Meppel. De boot heeft 110 plekken en is bedoeld om de druk op het aanmeldcentrum in Ter Apel te verlichten. Nieuwe hoop voor gedupeerden van de gasopslag in Langelo. Morgen is het Stoptober, dus sigaretten gaan de prullenbak in. De bibliotheek in Meppel bestaat honderd jaar. En een droom komt uit voor Vera Bakker uit Assen. Volgende week opent ze haar eigen restaurant in Sleen. Presentatie: Herma Boer.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

29 september 18:28 - 18:41 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Op TV Drenthe ziet u Drenthe Nu iedere dag vanaf 17.00 uur. In deze editie onder meer: De provincie Drenthe wil toch de overlast van de wolf aanpakken en vraagt het rijk om hulp/ Nieuw onderkomen voor de Prins Willem Alexanderschool in Eext/ Hoogeveen wil voortaan alleen neutrale vlaggen laten wapperen op het raadhuis.