Drenthe Nu
Terugkijken

Drenthe Nu

Drenthe Nu 14 mei 17:00 - 17:12

Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor tientallen demonstranten die nog minder vliegbewegingen op Eelde eisen. Lichtkunstwerken moeten Diever internationale Shakespeare-uitstraling geven. En molenspelkampioenschap tijdens de nationale molendag in Dalen.

Drenthe Nu

Drenthe Nu

Vandaag 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor Oekraïense vluchtelingen. Zij kunnen vanaf maandag hun intrek nemen bij een verzekeraar in Assen. Na jaren van discussie is er eindelijk een compromis over het moerasgebied bij de Geeserstroom. En zweten voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van spoedeisende geneeskunde. Presentatie: Herma Boer
Drenthe Nu

Drenthe Nu

Gisteren 17:00 - 17:12 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor het traditionele dauwtrappen op Hemelvaartsdag. Die hards lopen Dodenmars van 100 kilometer tijdens Wandel4daagse Odoorn. En Frederiksoord heeft speciale tuin voor mindervaliden met groene vingers.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

25 mei 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijks nieuwsprogramma van RTV Drenthe. Met vandaag onder meer: Extreem taaie sparren dreigen het loodje te leggen op landgoed Het Westersche Veld in Rolde / Voormalige tuinbouwschool in Frederiksoord wordt het nieuwe domein van kunstenaars / Onderzoek geeft inzicht in het ontstaan van het Drentse landschap. Presentatie: Roy van Gool.
Drenthe Nu

Drenthe Nu

24 mei 17:32 - 17:45 Drenthe Nu is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Drenthe. In deze uitzending onder meer aandacht voor de Westerborkfilm. Opnieuw zijn er enkele mensen op herkend. De prijs van wol is zo laag, dat schaapherders er in het slechtste geval voor moeten betalen om er vanaf te komen. En Drents Dierentehuis in Beilen overspoeld met wilde katten. Presentatie: Judith Regendorp