FC Emmen Rood Wit
Terugkijken

FC Emmen Rood Wit

FC Emmen Rood Wit 5 mei 17:17 - 17:32

In Rood Wit TV kun je vandaag stemmen op het doelpunt van het jaar. Je hebt de keus uit tien doelpunten. Stuur je antwoord naar fcemmen@rtvdrenthe.nl. En Dick Lukkien over de laatste wedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag.

FC Emmen Rood Wit

FC Emmen Rood Wit

12 mei 17:17 - 17:32 In de laatste aflevering van Rood/Wit TV van het seizoen, blikken we nog één keer terug op het beste seizoen uit de geschiedenis van FC Emmen. Alle hoogte- en een paar dieptepunten komen voorbij. Verder het bekend maken van het doelpunt van het jaar.
FC Emmen Rood Wit

FC Emmen Rood Wit

28 april 17:17 - 17:32 In Rood Wit TV aandacht voor het aanstaande kampioenschap van FC Emmen. Lucas Bernadou en Oussama El Azzouzi twijfelen niet, tegen FC Eindhoven gaat het gebeuren. Verder de laatste Kwis van Karel van dit seizoen. Nog een keer de kans om kaarten te winnen voor een wedstrijd van FC Emmen. En Dick Lukkien kijkt vooruit naar het duel met FC Eindhoven en naar het volgende seizoen.
FC Emmen Rood Wit

FC Emmen Rood Wit

21 april 17:17 - 17:32 In Rood Wit TV kijkt Jari Vlak nog een keer terug op de promotie en het feest op het Raadhuisplein.Ook blikt hij vooruit op de wedstrijd tegen Roda JC. Er is natuurlijk ook weer een nieuwe Kwis van Karel en Dick Lukkien wil nu doorpakken en het kampioenschap veilig stellen.
FC Emmen Rood Wit

FC Emmen Rood Wit

14 april 17:17 - 17:32 Saai, degelijk, stabiel en vastberaden. Het zijn de meest gehoorde termen over het spel van FC Emmen dit seizoen. Maar wat het ook is, Reda Kharchouch, Keziah Veendorp en Jeroen Veldmate hebben daar maling aan. "Het is degelijk waardoor sommige spelers kunnen excelleren", aldus Veldmate. Natuurlijk is er weer een nieuwe Kwis van Karel en kijkt Dick Lukkien in 'KoffieDick-kijken' vooruit op het duel van morgen in Dordrecht. Ook laat de oefenmeester weten niet tevreden te zijn met promotie alleen.